Kukkonia Bringakultúra – társaságban két keréken!

Regisztráljon, és jöjjön el családjával első kerékpártúránkra! Nézzen meg egy kiváló színházi előadást! A bringatúra útvonala: Dunaszerdahely – Kisudvarnok – Nagyudvarnok – Csallóközkürt – Vásárút és vissza.

A biciklitúra végén nagyszerű színházi előadással és egy finom Kukkonia- marhagulyással várunk minden résztvevőt Kisudvarnokon! Kóstolja meg a Léli-szigeten nevelt marhák különleges, ízletes húsát, gulyásunkat ebből készítjük majd.  

A Csavar Színház: A nagyidai cigányok című előadása remek szórakozás lesz kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kb. 20 km hosszú távot a kisgyermekes családok tetszés szerint rövidíthetik. A bringatúra regisztrációs díja 5 euró, gyermekek számára 15 éves korig ingyenes.

Az ár tartalmazza:

– a Kukkonia-marhagulyást,

– a 0,3 l Kukkonia-almafröccsöt,

– a 0,5 l Pí vizet,

– a színházjegy árát.

A gyerekek pedig megkóstolhatják az ízletes Apumondta kakaós kalácsot!

Regisztráljon e-mailben legkésőbb 2017. június 10-ig! A region@kukkonia.sk címre küldje el a résztvevők nevét, címét, születési dátumát és a telefonszámát! A regisztrációs díjat legkésőbb 2017. június 10-ig kérjük átutalni a SK9511000000002928915928 számlaszámra. („Variabilny symbol”-ként  a születési dátumot kérjük feltüntetni.)

További információ a 0905 876 134-es telefonszámon.

kukkonia.sk