Csábító kánkán, pompás revü és csallóközi finomságok a II. DAC–Kukkonia bálon!

Február 14-én csillogás és forró hangulat vár az ikonikus MOL Arénában. A második DAC–Kukkonia bál a Moulin Rouge világát idézi. Idén is számos meglepetéssel készülünk!

Csábító kánkán, pompás revü és csallóközi finomságok a II. DAC–Kukkonia bálon!

A bál nyitótáncát a DAC játékosai és csapatvezetője, valamint a Let’s Dance tévéműsor világbajnok táncosa, Schavel Dávid és partnere táncolják. A talpalávalót Budapest egyik neves parti zenekara, a Pesty Party szolgáltatja. Az est folyamán fellépnek a Dívák – Détár Enikő, Ladinek Judit és Sári Évi –, valamint a Creative Dance tánccsoport, s nem maradhat el a lendületes francia kánkán sem.

A báli menü megálmodói Bindics Imre, a Villa Rosa és az Amade kastélyszálló főszakácsa és Czucz Péter, az Amade kastélyszálló kreatív séfjei. A svédasztalra olyan finomabbnál finomabb étkek kerülnek, mint a harcsa buerre blanc mártással, a konfitált mangalicatarja, a szárnytőcsontos supreme csirkemell májjal töltve, illetve a pirított nudli erdei gombás zöldségraguval. A fogások helyi, csallóközi alapanyagokból készülnek, és csallóközi termelőktől kerültek ki.

A bál estéjén a MOL Aréna szivarszobája is a vendégek kényelmét szolgálja: a férfiakat illatos szivar, rum és finom Kukkonia pálinka várja a szivarszobában. A hölgyeknek pedig finom koktélokat kevernek majd a St. Nicolaus bármixerei.

A tombola csodás fődíja egy romantikus párizsi hétvége Moulin Rouge belépővel 2 személy részére a dunaszerdahelyi Exit Travel jóvoltából, valamint egy 2 személyes utazás szállással és belépőjegyekkel a Nápoly–Inter Milan futballmérkőzésre, amely a TravelStar ajándéka. Minden eladott tombola árából 50 centet jótékony célra, fák ültetésére fordítunk majd.

Van már jegyed a DAC-Kukkonia bálra? Igyekezz! Már csak néhány maradt!

A báljegyeket keresd a DAC Store-ban!

Találkozzunk pénteken, február 14-én este hétkor a MOL Arénában!

További részletek a Kukkonia weboldalán.

 

-k-