DAC – Kukkonia Bál: Ropjuk együtt hajnalig!

A 2020. február 14-én megrendezésre kerülő II. DAC–Kukkonia Bál a párizsi bohém életet és a Moulin Rouge bujaságát idézi majd. Igazi fényűzés várja a vendégeket: pompás revü, forró hangulat és pezsgés, csábító kánkán, fellibbenő szoknyák, színpompás dekoráció. A kacér ruhaköltemények, a tollas fejdíszek, strasszok, flitterek és a látványos kiegészítők kora volt ez.

DAC – Kukkonia Bál: Ropjuk együtt hajnalig!

Mit viseljünk a II. DAC–Kukkonia bálon?

  • URAK

Az urak viselete az officiel stílusnak megfelelően az elegáns, háromrészes öltöny: tehát az öltönynadrág, zakó, mellény, ing, nyakkendő, illetve díszzsebkendő. A nyakkendő és a zsebkendő színének és anyagának egyeznie kell. Az urak öltözékét kiegészítheti az óra, a gyűrű, valamint a mandzsettagomb is.

  • HÖLGYEK

Ami a hölgyek megjelenését illeti, a smink, a ruha és a hajköltemény ne lépje túl a jó ízlés határait, ugyanakkor tükrözze a Moulin Rouge stílusát, ami rendkívül nőies. A ruhák lehetnek hosszú, fűzősek, de akár rövid, szűk flitteresek, a szoknyák csipkével vagy fodrokkal díszítve. A stílus elmaradhatatlan kiegészítői a gyöngynyaklánc, a strasszok, a tollak és természetesen a boa. A megjelenést vörösre festett ajkak és füstösen árnyalt szemek teszik tökéletessé.

A lábat magassarkú cipő vagy szandál díszíti. A kor frizuradivatja a göndör, kacéran fürtös haj, akár félig feltűzve is keretezheti az arcot. Az ékköves és a tollas fejdísz vagy a Moulin Rouge stílusú kalap elegáns külsőt kölcsönöz a nőnek.

Szabad egy táncra?

Készülj stílusosan a II. DAC–Kukkonia bálra!

Február 12-én (szerdán) táncóra lesz a MOL Arénában, amelyen a DAC játékosai, Vida Kristopher, Nagy László és Eric Davis is részt vesznek partnereikkel. A játékosokkal együtt a bálon a csapat edzője, Hélder Cristovao is tiszteletét teszi majd.

A talpalávalót újra a Pesti Party Show Band húzza. A bál sztárvendégei: a Dívák, akik Moulin Rouge hangulatú revü műsorukat adják majd elő a közönségnek. Bálunk háziasszonya pedig a bájos színésznő, Bugár Anna! 

A mennyei ételekről a Villa Rosa és az Amade Château csapata gondoskodik. A candy bar ínycsiklandó finomságainak pedig senki sem tud majd ellenállni.

A jegy ára 75 euró, megvásárolható a DAC Store-ban, tel.: 0907 186 589.

Ropjuk együtt hajnalig!

Részletek: www.kukkonia.sk

 

-k-