Élvezd a nyarat Kukkóniában - fotózd le a számodra kedves helyeket a Csallóközben, és nyerj kivételes ajándékokat!

Szeretnénk, ha a nyári szünidő alatt minél többen töltenének pár napot a Csallóközben. Kukkónia számos lehetőséget kínál! Kerékpárutak hálózzák be az egész vidéket, csodás természeti környezetben biciklizhetünk a töltések mentén, menet közben megcsodálhatjuk a Dunát, megállhatunk a vízimalmoknál, és akár családi pikniket is rendezhetünk a folyót övező ártéri erdőkben. Küldd el a Csallóközről készült fotódat a Kukkonia Facebook-oldalán, és írd le, hol készült a felvétel! 

A játék 2017. július 1-től 2017. szeptember 5-ig tart.

Kukkónia természeti kincsei, egyedülálló növény- és állatvilága a nyári időszakban teljes pompájában jelenik meg előttünk. Bízunk benne, hogy kellemes élményekben lesz részük az ide látogatóknak, és csodás fotók készülnek majd az utazás során.

A nyereményeket a DAC játékosaival kötöttük össze, hiszen ők is mezükön viselik Kukkónia logóját. "A fotóverseny egészen kivételes, hiszen a nyertesek "élményajándékot" kapnak - ezek értéke megfizethetetlen!" - tájékoztatta portálunkat Molnár Anna és Tornyai Martin, a Kukkonia, valamint a DAC marketingvezetője.

-k-