A Kukkonia applikáció összeköt minket!

Biciklizve is csodálhatjuk a színpompás őszi tájat, hiszen a Kukkonia applikáció több mint 1000 km-t kitevő kerékpárútvonalat kínál, melynek segítségével az egész Csallóközt megismerhetjük – kerékpáron.

Az alkalmazás használatával nem maradunk le az aktuális információkról, a régióbeli eseményekről, emellett megtudhatjuk, hogy hol és milyen gyermekprogramok, fakultatív programok találhatók. Így nem szükséges külön honlapokat böngészni, minden egy helyen van!

Az applikáció magyarul, szlovákul és angolul is elérhető. A kerékpárútvonalakat információs táblák jelzik, azokon pedig QR-kód segítségével lehet majd letölteni a Kukkonia alkalmazást a telefonokba.

Az applikációt népszerűsíteni szeretnék az iskolákban, hogy a fiatalok rájöjjenek, mennyire trendi a kerékpározás.

"Élő alkalmazásra törekszünk, és arra is ügyelünk, hogy minden korosztályt megszólítsunk. A jövőben szeretnénk beépíteni az alkalmazásba azt is, hogy a használók véleményt tudjanak mondani a szolgáltatásokról, és másokkal is megoszthassák tapasztalataikat. Jó motiváció lenne ez az útba eső vendéglőknek, szállásadóknak, hogy minőségi szolgáltatásokat és ellátást kínáljanak.

Egy világméretű applikációval szemben a mi előnyünk az, hogy mi bele tudjuk építeni az alkalmazásba a régió sajátosságait, kincseit. Egy világméretű alkalmazásban mindez lehetetlen" – mondta Molnár Anna, a Kukkonia marketingosztályának vezetője.

 

-k-