KUKKONIA FARM NAP: Egy nap – három rendezvény – tengernyi élmény

A Kukkonia Farm & Events egy élményteli napra invitálja Önöket a dióspatonyi Kukkonia Farmra. Ez az egyedülálló hely vidékies bájával hűen tükrözi a Csallóköz szépségeit. 2020. augusztus 29-én a dióspatonyi Kukkonia Farm három rendezvény helyszínévé alakul, ahol minden család, vállalkozás és baráti társaság megtalálja a magának való programot – legyen szó születésnapi vagy évfordulós ünnepségről, esküvőről, céges rendezvényről vagy csapatépítő játékokról.

KUKKONIA FARM NAP: Egy nap – három rendezvény – tengernyi élmény

Programok:

TÜNDÉR ILONA SZÜLETÉSNAPJA – GYERMEKPROGRAM. Tündér Ilona szülinapi bulit tart a KUKKONIA Farmon és szeretettel várja a gyerkőcöket. Sok móka és kacagás, izgalmas kalandok várnak a kis vendégekre: aranymosás, traktorozás, táncház, ügyességi játékok és farmtúra. Ünnepi asztalára fincsi menüt is varázsol, és vendégei megkóstolhatják majd a Kukkonia palacsintatortát. Szeretettel vár Téged is, ünnepelj vele!

KUKKONIA CSAPATÉPÍTŐ VERSENY – TEAMBUILDING. Öt fős csapatok olyan hagyományos csallóközi versenyszámokban mérhetik össze az erejüket, mint a lisztőrlés, kenyérdagasztás, íjászat, fűnyírás, illetve 11-es rúgó verseny. A legügyesebb csapatok értékes nyereményekkel térhetnek haza.

KUKKONIA NYÁRBÚCSÚZTATÓ – PARTI. Zene, tánc, rum- és szivarkóstoló, utánozhatatlan hangulat, mindez ínyenc fogások és prémium borok társaságában. Búcsúztassa a nyarat egyedülálló környezetben, a Kukkonia Farmon.

A rendezvények mellett izgalmas kísérőprogramokkal is készülünk. 10:00 és 13:00 között az FC DAC 1904 előadását hallhatják az egészséges táplálkozásról, bejárhatják a Kukkonia Farmot Attila bácsi, az állatok gondozójának vezetésével, az Új Nő magazin szerkesztősége pedig bevezeti a hölgyeket a szépségápolás rejtelmeibe. A nap folyamán frissítő italokkal és mennyei fogásokkal várjuk Önöket.

Időpont: 2020. augusztus 29. (szombat)

Helyszín: Kukkonia Farm, 2066, 930 02 Dióspatony

A jegyek 2020. augusztus 24-ig, korlátozott számban kaphatóak!

Jegyfoglalás az alábbi elérhetőségeken: +421 917 611 367, event@kukkoniafarm.sk

Bővebb információ: www.kukkoniafarm.sk

-k-