A Kukkonia finomságai sikert arattak a Danubius Gastro kiállításon

A Kukkonia idén is képviseltette magát a pozsonyi Inchebában megrendezésre kerülő Danubius Gastro kiállításon.

A Kukkonia finomságai sikert arattak a Danubius Gastro kiállításon

A Kukkonia Meat ínyencségeinek, mint a mangalicakolbász és szalonna, tepertő, májkrém, préssajt, nehezen lehetett ellenállni, de olyan kivételes termékek, mint az arónia és homoktövis hozzáadásával készült kézműves lekvárok, a közkedvelt csipkelekvár, a bifido joghurtital, valamint a túró és az elmaradhatatlan Kukkonia kakaó is nagy sikert aratott.

A csütörtöktől vasárnapig tartó gasztronómiai szemlén az érdeklődők megkóstolhatták és meg is vásárolhatták a kiállított ínyencségeket. Reggel még bátortalanul kóstolgatták a mangalicatermékeket, a nap végére azonban már csodájára jártak a csallóközi finomságoknak, és hosszú sorok álltak a Kukkonia stand előtt. A kicsik és nagyok is örömmel fotózkodtak Mangalacival.

Óriási sikert aratott a látogatók körében a mangalicazsírral kevert Kukkonia paprikakrém és a mangalicatepertő.

„Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink minőségi,  hazai hozzávalókból, tartósítószerek és ízfokozók hozzáadása nélkül, hagyományos recept alapján készülnek. Az alapanyagok saját farmjainkról és gyümölcsöskertünkből származnak, ennek köszönhetően garantálni tudjuk a termékeink frissességét és minőségét” – hangsúlyozta Molnár Anna, a Kukkonia marketingmenedzsere. – Örülünk, hogy megmutathattuk a nagyközönségnek is a Csallóköz remekeit.”

-k-