Kukkonia tejút a DAC játékosaival (VIDEÓ)

A Kukkonia november 7-én (szerdán) ellátogatott a dunaszerdahelyi Szabó Gyula Alapiskolába, ahol több mint az ötszáz diák kóstolhatta meg  az új, ünnepi csomagolású, mesésen finom Kukkonia kakaót, a málnás és vaníliás tejet.

Kukkonia tejút a DAC játékosaival (VIDEÓ)

Kiderült, hogy a diákok nagy része nem reggelizik iskola előtt, holott a reggeli a nap legfontosabb étkezése. A fejlődésben levő szervezet számára rendkívül fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás és a változatos étrend. Elengedhetetlen a megfelelő fehérje- és kalciumbevitel, hiszen a fehérjék a szervezet építőkövei, a kalcium pedig az egyik legfontosabb ásványi anyag, mivel erősíti a csontokat és segít a növekedésben.

A Kukkonia tej – legyen az csokis, málnás, vaníliás – nemcsak laktató és finom, de a napi kalciumbevitelt is biztosítja. Tökéletes tízórai a gyerekek számára.

"Próbára tettük a diákokat, mennyire ismerik a Csallóközt, tudják-e, honnan ered a tündérrózsa, ismernek-e régi, csallóközi mesterségeket. A kvízkérdésekre helyesen válaszolók Kukkonia-hátizsákot nyerhettek" – mondta Molnár Anna, a Kukkonia marketingosztályának vezetője.

A rendezvényre ellátogattak az FK DAC 1904 játékosai is, név szerint Vida Kristopher, Vakoun Issouf Bayo és Kalmár Zsolt, akik a gyerekek nagy örömére Kukkonia-tejet szolgáltak fel, autogramot osztottak, de lehetőség volt közös fénykép készítésére is.

Elhangzott a közkedvelt Nélküled című „DAC-himnusz” is, s csak úgy zengett az egész iskola.

 

-k-