Legyen a tiéd a Csallóköz legjobb étele!

Második alkalommal kerül megrendezésre a Csallóköz legjobb étele elnevezésű gasztronómiai verseny 2019. november 20-án (szerdán) a MOL Aréna VIP Gold termében.

Legyen a tiéd a Csallóköz legjobb étele!

Kedves szakácsok és étteremvezetők! Keressük Kukkónia legjobb és legízletesebb ételét! Ha úgy érzed, hogy a Te főztödnek nincs párja e vidéken, ráadásul előszeretettel használsz helyi alapanyagokat, jelentkezz! Írd meg nekünk, melyik csallóközi étteremet képviseled majd és azt a mennyei ételt, amelyiket szívesen elkészítenéd a versenyen.

Főzd meg Te a Csallóköz legjobb ételét, amivel bekerülhetsz a helyi éttermek kínálatába!

Ráadásként részt vehetsz egy továbbképzésen is, melyet Bindics Imre, az Amade Château és a Villa Rosa éttermek főszakácsa, a Bocus d´Or zsűrijének tagja, illetve Czucz Péter, a Hotel Amade Château kreatív szakácsa tart majd Horváth Szilveszterrel, a győri La Mareda étterem neves magyar séfjével.

„Célunk a hagyományos ételek népszerűsítése, valamint a feltörekvő szakácsok és szakácstanoncok fejlődésének elősegítése – hangsúlyozta Molnár Anna, a Kukkonia marketingmenedzsere. – Mindannyiunk közös érdeke, hogy a Csallóköz vendéglátása egyre inkább fejlődjön, és minél jobb eredményeket érjen el.”

A verseny helyszíne: a MOL Aréna (VIP GOLD)

Időpontja: 2019. november 20.

Jelentkezési határidő: 2019. november 15.

A verseny feltételeiért kattints a www.kukkonia.sk weboldalra.


Szerinted melyik a Csallóköz legjobb étele? Írd meg nekünk

A kommentelők között 3 db 50 euró értékű utalványt sorsolunk ki, amelyet a jövő heti verseny első három helyezettjének éttermében lehet felhasználni. 

A verseny vasárnapig (november 17-ig) tart.


„Fontosnak tartjuk a helyi alapanyagok, illetve a hagyományos csallóközi ételek népszerűsítését, s azt, hogy a helyi éttermek is büszkén kínálják a csallóközi ételkülönlegességeket” – tette hozzá Dóka Tímea, a Kukkónia polgári társulás elnöke.

„A turizmus fejlesztéséhez elengedhetetlen a gasztroturizmus fejlesztése is, valamint az, hogy olyan fórumot teremtsünk, ahol a régió szakácsai tanulhatnak egymástól” – vallja Somogyi Gábor, a Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetség elnöke.

Merj nagyot álmodni! Legyen a tiéd a Csallóköz legjobb étele!

Küldj e-mailt a region@kukkonia.sk címre, vagy hívj minket a 0905 876 134-es telefonszámon.

A verseny a Csallóközi Területi Idegenforgalmi Szövetség együttműködésével valósul meg.


Podujatie je realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky.

-k-