Támogassuk együtt a Csallóközt!

Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, hogy egy szebb, tisztább és zöldebb Csallóközben éljen, ha szeretné megmutatni a gyermekeinek azokat a helyeket, ahol régen szüleivel kirándult, ha fontosnak tartja a helyi hagyományok őrzését, a csallóközi kultúra és sport támogatását, valamint településeink és iskoláink segítését, akkor ugyanúgy gondolkodik, ahogy mi. Ajándékozza adója 2%-át a Kukkonia polgári társulásnak, támogassuk együtt a Csallóközt, segítsük a csallóközi kultúrát, gyermekeinket, a környezetvédelmet és a turizmust!

Támogassuk együtt a Csallóközt!

Az adóbevallás intézését sokan inkább másra bízzák, a számok világa nem mindenkinek testhezálló. Ha a papírmunkát nem Ön végzi, akkor se feledkezzen meg arról, hogy adója egy részéről eldöntheti, az államnak adja-e, vagy felajánlja egy szimpatikus társulásnak, amely Önért is dolgozik. Az adózónak semmibe nem kerül, nekünk viszont sokat jelent a támogatás.

Hogyan történik a felajánlás?

A felajánlás nem jelent plusz kiadást, nem jár többletköltséggel, csak az egész évben befizetett adójának 2%-a kerül az állam helyett egy civil szervezet számlájára, vagyis a befizetett összeg 2%-ával megajándékoz egy civil szervezetet.

Például, ha az adóelszámolás alapján 500 eurót kell befizetnie, akkor annak 2%-a, vagyis 10 euró a felajánlás összege. Akkor sem kell aggódnia, ha egészen kis összeg jön ki az elszámolásnál, mert a sok kicsi sokra megy elve alapján így sem veszik el az adomány, 3 eurónál kevesebbet viszont nem lehet felajánlani.

Alkalmazottként, ha a munkaadója készíti az adóbevallását, nem kell mást tennie, mint a nyilatkozat (Vyhlásenie) kitöltése során a megadott helyre beírni az Ön által kiválasztott civil szervezet adatait, valamint a felajánlás összegét, tehát az adó két százalékát. Ha saját maga készíti el az adóbevallását, akkor az adóbevallási íven kell feltüntetnie az adatokat.

További információk és a Kukkonia adatai ITT.

Köszönjük, hogy bennünket támogat!

-k-