Támogassuk együtt a Csallóközt!

Ha Önnek is fontos a környezetvédelem, hogy egy szebb, tisztább és zöldebb Csallóközben éljen. Ha Ön is szeretné megmutatni a gyermekeinek azokat a helyeket, ahol szüleivel kirándult. Ha fontosnak tarja a helyi hagyományok őrzését, a csallóközi kultúra és sport támogatását, valamint településeink és iskoláink segítését, akkor ugyanúgy gondolkodik, ahogy mi.

Ajándékozza adója 2%-át a Kukkonia polgári társulásnak, támogassuk és segítsük együtt a csallóközi régió fejlesztését!

Az adóbevallás intézését sokan inkább másra bízzák, a számok világa nem mindenkinek testhezálló. Ha a papírmunkát nem Ön végzi, akkor se feledkezzen meg arról, hogy adója egy részéről eldöntheti, az államnak adja-e, vagy felajánlja egy szimpatikus társulásnak, amely Önért is dolgozik.

Az adózónak semmibe nem kerül, nekünk viszont sokat jelent a támogatás.

 

Hogyan történik a felajánlás?

  • A felajánlás nem jelent plusz kiadást, nem jár többletköltséggel, csak az egész évben befizetett adójának 2%-a kerül az állam helyett egy civil szervezet számlájára, vagyis a befizetett összeg 2%-val megajándékoz egy civilszervezetet.
  • Például, ha az adóelszámolás alapján 500 eurót kell befizetnie, akkor annak 2%-a, vagyis 10 euró a felajánlás összege. Akkor sem kell aggódni, ha egészen kis összeg jön ki az elszámolásnál, mert a sok kicsi sokra megy elve alapján így sem veszik el az adomány, 3 eurónál kevesebbet viszont nem lehet felajánlani.
  • Alkalmazottként, ha a munkaadója készíti az adóbevallását, nem kell mást tennie, mint a nyilatkozat (Vyhlásenie) kitöltése során a megadott helyre beírni az Ön által kiválasztott civilszervezet adatait, valamint a felajánlás összegét, tehát az adó két százalékát. Ha saját maga készíti el az adóbevallását, akkor az adóbevallási íven kell feltüntetni az adatokat.

További információk és a Kukkonia adatai itt:

https://kukkonia.sk/hu/tamogassuk-egyutt-csallokozt

Köszönjük, hogy bennünket támogat!


https://kukkonia.sk/hu/tamogassuk-egyutt-csallokozt

 

-k-