A tél slágere a Kukkonia kakaó! 

A Nagymegyeren készülő Kukkonia kakaó ideális választás a mindennapokra, télen pedig különösen jólesik a finom ital. A kakaóban jelentős mennyiségű ásványi anyag, antioxidáns, valamint polifenol található, amelyek jót tesznek az egészségnek, fokozzák a szervezet teljesítőképességét, és egyúttal nyugtató hatásúak. A kakaót ezért tartják természetes antidepresszánsnak. Ráadásul a tesztelt szlovákiai termékek közül a Kukkonia kakaó bizonyult a legjobbnak!

A tél slágere a Kukkonia kakaó! 

A csallóközi Kukkonia kakaó a konkurens termékekhez képest kevesebb cukrot tartalmaz, és lépést tart az egészséges táplálkozás legújabb trendjeivel.

"Keményítő, színezékek és hozzáadott aromák nélkül készítjük. Harmonikus kakaós-tejes ízvilágának alapja a legjobb minőségű holland kakaó" - árulták el a cég képviselői a siker titkát.

Ezt bizonyítják a csokoládés és kakaós tejtermékek teszteredményei is az afoolzerrand.com honlapon: a tesztelt szlovákiai termékek közül a Kukkonia kakaó bizonyult a legjobbnak.

Az ital ízét a csallóközi gazdák által termelt tej adja. Nincs is ennél jobb reggeli a gyermekek számára.

A mi kakaónk kiválóan ízesíti a zabkását vagy a banánturmixot, télen pedig egy csipet fahéjjal fűszerezve felmelegíti a testet és  a lelket.

 

-k-