Tisztítsuk meg együtt a Csallóközt!

A Kukkonia polgári társulás az RRA ISTER és az FC DAC 1904 közreműködésével regionális szemétszedést szervez a helyi települések és a lakosság együttműködésével.

Célunk a csallóközi falvak és városok köztereinek, határainak megtisztítása, egy egészséges, tiszta környezet kialakítása.

A szemétszedés időpontja: 2019. szeptember 28. (szombat), 9:00

A dunaszerdahelyi szemétszedést a Kukkonia polgári társulás koordinálja. Dunaszerdahely városában a keleti, északi lakótelepet, Sikabony városrészt és a kisudvarnoki út menti erdőt tisztítjuk meg. A találkozó 8:45-kor van, a kisudvarnoki úti erdőrészt tisztító önkénteseknek a Fácán presszónál, a keleti lakótelepen a König kávézónál, Sikabonyban pedig a Tímea Virágüzlet mellett.

A szemétszedésben résztvevő települések: Kisudvarnok, Nagyudvarnok, Komárom, Csallóközkürt, Nagymad, Pozsonyeperjes, Csallóköznádasd, Vásárút, Kulcsod, Bős, Dunaszerdahely, Pódatejed, Albár, Királyfiakarcsa.

A résztvevőknek biztosítunk szemeteszsákokat és kesztyűket.

Minden egyes településen az önkéntesek közt 2 db VIP Silver jegyet sorsolunk majd ki a november 9-i FC DAC–AS Trencsén mérkőzésre.

Jelentkezni a kukkonia@kukkonia.sk címen lehet, illetve a városházán, az egyes településeken pedig a községházán lehet.

Találkozzumk most szombaton!

 

-k-